אחרי שתמצאו את המחבוא של אדי, וזה לא קל (אדי בטח היה אלוף אילת במחבואים), תרגישו כאילו הזמן עצר מלכת בשנות השמונים המוקדמות. לרגע חשבנו שדאג וטוני עם הגולף הנצחי עומדים להתיישב על הבר. התפריט מגוון מאוד עד כדי מתפזר, וכולל דגים, פסטה, פירות ים, בשר, עוף, עגל ועוד, בשלל סגנונות. לזניה היא בהחלט מנה מומלצת להתחיל בה, אם כי שמו של המחבוא יצא למרחוק בזכות פילה הבקר. גם הקורדון בלו שווה. מקום פשוט ונעים שמתהדר בתואר המסעדה הוותיקה באילת. גישה לנכים: יש מדרגות בכניסה, אין שירותים מותאמים. שעות הפתיחה: ב'־שבת מ־18:00, סגור ביום א'.
אחרי שתמצאו את המחבוא של אדי, וזה לא קל (אדי בטח היה אלוף אילת במחבואים), תרגישו כאילו הזמן עצר מלכת בשנות השמונים המוקדמות… |
Array
(
[area] => WP_Term Object
(
[term_id] => 414
[name] => אילת והאזור
[slug] => %d7%90%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%95%d7%94%d7%90%d7%96%d7%95%d7%a8
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 414
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 402
[count] => 154
[filter] => raw
[term_order] => 0
) [country] => WP_Term Object
(
[term_id] => 402
[name] => ישראל
[slug] => israel
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 402
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 374
[count] => 2779
[filter] => raw
[term_order] => 0
) [continent] => WP_Term Object
(
[term_id] => 526
[name] => מזרח-תיכון
[slug] => middle-east
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 526
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 0
[count] => 1871
[filter] => raw
[term_order] => 0
) )