אין צורך להכביר במילים על המוסד של בינו גבסו, האיש שבנה קריירה מפוארת על גבם של הפלפלים והעגבניות באשר הם. "משחת פלפל צ'ומה" המורכבת משום פפריקה ומלח טחונים, היא הציר לרוטב העגבניות הטריפוליטאי ממנו מתקינים חריימה ושקשוקה, ולד"ר שקשוקה יש בהחלט נוסחה מנצחת לרוטב הזה. עשרות אלפי לקוחות לא יכולים לטעות. חוץ משקשוקה וחריימה תוכלו לאכול כאן עוד מעדנים מהמטבח הטריפולטיאי כמו קוסקוס, מפרום, מסרן, קוקולה ולוביה בלקרע (לוביה עם דלעת ובשר).
פתוח: א'-ה' 09:00-24:00, ו' 09:00-17:00, ש' מצאת השבת עד 24:00.
אין צורך להכביר במילים על המוסד של בינו גבסו, האיש שבנה קריירה מפוארת על גבם של הפלפלים והעגבניות באשר הם… |
Array
(
[country] => WP_Term Object
(
[term_id] => 402
[name] => ישראל
[slug] => israel
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 402
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 374
[count] => 2779
[filter] => raw
[term_order] => 0
)[continent] => WP_Term Object
(
[term_id] => 526
[name] => מזרח-תיכון
[slug] => middle-east
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 526
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 0
[count] => 1871
[filter] => raw
[term_order] => 0
)[area] => WP_Term Object
(
[term_id] => 409
[name] => תל אביב וגוש דן
[slug] => %d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a9-%d7%93%d7%9f
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 409
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 402
[count] => 269
[filter] => raw
[term_order] => 0
))