את קייטרינג גפנים מפעילים איילת שפרירי (בישול) ואורן ציץ-ינוב (אביזרים והתמקמות בשטח). הם מכינים ארוחות בטבע בצורות שונות – משולחנות ערוכים ועד ישיבה על מחצלות וכריות. הם מכירים פינות יפות באזורם, אבל מגיעים לכל מקום אחר בארץ ואף לארצות שכנות, כמו ירדן וקפריסין. מתוך המבחר טעמנו קישים אישיים של בצל וקינמון ותרד ותאנים, עגבניות ממולאות, אגסים ברוקפור, קציצות שקדים ועוד, הכל משובח וטרי – אין הקפאה, קיצורי דרך או אבקות. בקיץ הבא הם מתכוונים לפתוח מאהל מאחורי קיבוץ שער העמקים, ובו ייערכו גם סדנאות ואירוח משפחתי. מחירים: לקבוצות של שלושים איש ומעלה 190-135 שקל לאדם (לקבוצות קטנות יותר המחיר גבוה יותר). (צילום: עפרה ריזנפלד)
כשרות: כשר עם תעודה.