שבע שנים הם נצח במושגים תל אביביים ופסטיס נוגעת בנצח. מאז הוקמה היא יושבת באותה פינה בשדרות רוטשילד ומדברת אל התל אביבים במבטא צרפתי, אך בגובה העיניים. האוכל בפסטיס אף פעם לא השתנה, כי השף של פסטיס, איל לביא, אף פעם לא השתנה. אם נשב במרפסת המקסימה של המסעדה ונשחק משחק אסוסיאציות קצר הוא ישמע כך: חיה: סרטן. משקה: פסטיס. סיגריה: גולואז בלי פילטר. מקצוע: מובטל. עונה: קיץ. אוכל: ים תיכוני וטעים טעים. בין המנות המומלצות אפשר לציין את הקפוצ'ינו סרטנים בשמנת וברנדי, "מול פריט" – מנה בלגית קלאסית שכוללת פנכת מולים בציר ירקות שורש עם תוספת צ'יפס שמן וכפרי ומחבת פירות ים עם שרימפס, קלמרי, מולים וסרטנים כחולים ברוטב יין לבן, בלסמי ורוזמרין. ולמי שמתעקש לשאול, כן, יש גם מנות בשריות לא רעות בכלל.
פתוח: א'-ה' 12:00-עד לקוח אחרון.
ו'-ש' 10:30-עד לקוח אחרון.
שבע שנים הם נצח במושגים תל אביביים ופסטיס נוגעת בנצח. מאז הוקמה היא יושבת באותה פינה בשדרות רוטשילד ומדברת אל התל אביבים במבטא צרפתי, אך בגובה העיניים… |
Array
(
[country] => WP_Term Object
(
[term_id] => 402
[name] => ישראל
[slug] => israel
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 402
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 374
[count] => 2782
[filter] => raw
[term_order] => 0
) [continent] => WP_Term Object
(
[term_id] => 526
[name] => מזרח-תיכון
[slug] => middle-east
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 526
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 0
[count] => 1871
[filter] => raw
[term_order] => 0
) [area] => WP_Term Object
(
[term_id] => 409
[name] => תל אביב וגוש דן
[slug] => %d7%aa%d7%9c-%d7%90%d7%91%d7%99%d7%91-%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a9-%d7%93%d7%9f
[term_group] => 0
[term_taxonomy_id] => 409
[taxonomy] => location
[description] =>
[parent] => 402
[count] => 269
[filter] => raw
[term_order] => 0
) )