יופי של אוכל ביופי של מקום

שתפו:

בראשית היתה המחלבה של גלעד גולן, שהוא ורעייתו יעל היו התושבים הראשונים ביישוב האזרחי נמרוד. ומכיוון שהקונים ביקשו לשבת ולאכול, נוצרה המסעדה "קדרת המכשפה והחלבן" – בתחילה על בסיס הגבינות (עזים, אורגניות) ובהמשך נוספו הבשרים. לא מעצמם נוספו – האחראית על הקדֵרות היא השפית יעל גולן הנחבאת אל הכלים. והמכשפה של המסעדה תלויה בעשרות גרסאות שונות ומשונות על התקרה (אפשר לקנות, 85 שקל).
יופי של מקום על ההר, פונה אל הנוף…

יופי של אוכל ביופי של מקום

בראשית היתה המחלבה של גלעד גולן, שהוא ורעייתו יעל היו התושבים הראשונים ביישוב האזרחי נמרוד. ומכיוון שהקונים ביקשו לשבת ולאכול, נוצרה המסעדה "קדרת המכשפה והחלבן" – בתחילה על בסיס הגבינות (עזים, אורגניות) ובהמשך נוספו הבשרים. לא מעצמם נוספו – האחראית על הקדֵרות היא השפית יעל גולן הנחבאת אל הכלים. והמכשפה של המסעדה תלויה בעשרות גרסאות שונות ומשונות על התקרה (אפשר לקנות, 85 שקל).
יופי של מקום על ההר, פונה אל הנוף. ויופי של אוכל – בעיקר קדרות, שמהן טעמנו את אלה של הפורל, הטלה והעוף בשמפניה להנאת חמשת הסועדים. יש עיקריות מפתות נוספות, אבל כמה אפשר. בין הראשונות טעמנו מרק עגבניות וזנגוויל שהיה מעדן וטס גבינות מצוינות, ובקינוחים אכלנו מכולם, מה יש. את הלחם עושים במקום, וגם את יישון הבשר, כבישת הירקות וכל מעשה אחר. השיכורה הזמינה לה טוואן, אחד משיקויי הבית, המורכב מליקר מלון, וודקה, שנפס, מרטיני לבן ועוד כמה דברים שעושים רק טוב. 
(צילום: עפרה ריזנפלד)

פתוח: בכל יום מ-12:00 עד אחרון הסועדים בלילה.
בשישי-שבת ארוחת בוקר בשעות 12:00-10:00.
נכים: מדרגות בכניסה מקשות על כניסת נכים, אך אנשי המסעדה ישמחו לעזור בעלייה. 
אין שירותים מותאמים לנכים.

שתפו: