בין הודו לירושלים

שתפו:

יוסי אופק הוא אושיה ירושלמית בתחום ההסעדה עוד מהסיקסטיז. באייטיז הוא נסע להודו עם משפחתו, ומאז הוא מחלק את חייו בין הודו לירושלים…

בין הודו לירושלים

יוסי אופק הוא אושיה ירושלמית בתחום ההסעדה עוד מהסיקסטיז. באייטיז הוא נסע להודו עם משפחתו, ומאז הוא מחלק את חייו בין הודו לירושלים. במסעדת אלמורה אכלנו כמנה ראשונה ירקות בטיגון עמוק בליווי רטבים שונים (30 שקל); מנה עיקרית: כיסנים ממולאים באגוזים וירקות ברוטב צהוב סמיך מאגוזים, שקדים וסולת (38 שקל); למנה אחרונה יש סוגים שונים של קולפי (גלידה על בסיס חלב סויה). יש גם מנות בשריות הודיות ותפריט מסעדה רגיל למי שפוחד מאוכל הודי. במוצאי שבת מופיע דן בירון, גם הוא מאושיות ירושלים, עם האקורדיון. כדאי לבוא ביום שישי בצהריים או במוצאי שבת, אז המקום מלא באנשים והאוכל כולו טוב. באמצע השבוע, כשהיינו בודדים, חלק מהאוכל היה מצוין וחלק (הסלט והאורז) עייף.
נגישות לנכים: נוחה.
כשרות: כשר עם תעודה.

שתפו: