הנאות החיים: טיולי אוכל באירופה

המגזין השבועי של מסע אחר אונליין
אוכל הוא תמיד חלק חשוב מהנאת הטיול, אבל לפעמים כדאי להקדיש לו תשומת לב מיוחדת. הדבר נכון בין אם מטיילים במקומות הידועים בבישול עילי משובח או באזורים שבהם המטבח מבוסס על תוצרת מקומית פשוטה וטרייה. השבוע אנחנו יוצאים לטיולי אוכל בכמה יעדים אירופים, מדרום איטליה, דרך צפון צרפת ועד ספרד. ויש גם הפתעה לא צפויה: סיור קולינרי במדינות סקנדינביה, שם המטבח מבוסס בעיקר על יבולו של הים הצפוני.

דרום איטליה: טעם החיים
הירקות של פוליה, הלימונצ'לו של קמפניה, הנקניקים של קלבריה, כל מחוז והמעדנים שלו. ובכל זאת יש משהו משותף: זהו אוכל מלא שמחת חיים ותשוקה
לכתבה

         
               תמונת השבוע

 

 

  

 

 
וידאו: מטעמים הולנדיים 


  

 

 

 

אוכל באנדלוסיה – ספרדי טהור
חאמון במגוון טעמים, המון טאפאסים, גספאצ'ו מושלם, שלל פירות ים וכמה פלפלים. מדריך למטייל במטבח האנדלוסי
לכתבה

טיול אוכל בנורמנדי ובריטאני
מסע תענוגות בצפון-מערב צרפת עובר שני מטבחים שונים: מנות עשירות בשמנת בנורמנדי ומאכלי ים טריים להפליא בבריטאני
לכתבה

שווייץ – מעצמה משוקולד
איך הפכה מדינה קטנה וחסרת משאבי טבע למעצמת השוקולד הגדולה בעולם? התשובה מתגלה בביקור במפעלי שוקולד מקומיים 
לכתבה

אוכל יווני – אין סיבה לשבור צלחות
איפה כדאי לאכול פשטידת תרד וגבינה ומה הולך טוב עם כוסית אוזו? סיור היסטורי וקולינרי ברחבי יוון
לכתבה

סקנדינביה – אוכלים דגים
לכל אחת ממדינות סקנדינביה יש טעם משלה וחומרי גלם אופייניים, אבל בכולן תמצאו הקפדה רבה על האיכות, וגם המון הדגים
לכתבה

 

 

 

   אתר מסע אחר  בואו להגיב על הפרויקט בדף הפייסבוק שלנו  

 

 

שתפו: