המגזין השבועי של מסע אחר אונליין
אוכל הוא תמיד חלק חשוב מהנאת הטיול, אבל לפעמים כדאי להקדיש לו תשומת לב מיוחדת. הדבר נכון בין אם מטיילים במקומות הידועים בבישול עילי משובח או באזורים שבהם המטבח מבוסס על תוצרת מקומית פשוטה וטרייה. השבוע אנחנו יוצאים לטיולי אוכל בכמה יעדים אירופים, מדרום איטליה, דרך צפון צרפת ועד ספרד. ויש גם הפתעה לא צפויה: סיור קולינרי במדינות סקנדינביה, שם המטבח מבוסס בעיקר על יבולו של הים הצפוני.
דרום איטליה: טעם החיים | ||||
|
אוכל באנדלוסיה – ספרדי טהור | |
טיול אוכל בנורמנדי ובריטאני | |
שווייץ – מעצמה משוקולד | |
אוכל יווני – אין סיבה לשבור צלחות | |
סקנדינביה – אוכלים דגים |
בואו להגיב על הפרויקט בדף הפייסבוק שלנו