המרכיבים 2 כוסות אורז 1 כוס עדשים אדומות שטופות 1 בצל בגודל בינוני, קצוץ דק 1 עגבניה מרוסקת 10 שיני שום קצוצות דק 3 כפות אבקת מרק עוף 3 כוסות מים הרבה פפריקה חריפה מעט פפריקה מתוקה 1 כפית כמון 80 גרם חמאה 6 כפות שמן סויה הכנה: |
קצ'רי היא מנת אורז עם עדשים אדומות, שיכולה לשמש כתוספת למנה עיקרית, או כמנה מצחונית עצמאית לחלוטין. יש לה צבע נפלא והיא גורמת שמחה בכל הזדמנות שמגישים אותה לשולחן. בבולגריה מכינים אותה בכמה גרסאות, כאשר ההבדלים מופיעים בעיקר במידת החריפות והתיבול. ההכנה פשוטה מאוד והמנה מתאימה לכל השנה פורסם 5.7.14 |
Array
(
)