החומרים: 4 מלפפונים לא קלופים מלח 2 גביעים של יוגורט (רצוי מחלב צאן) 5-4 שיני שום קלופות וכתושות 1 כפית סוכר 3 כפות שמן זית 1 כפית חומץ ההכנה: 2. מגוררים את המלפפונים (עם הקליפה) במגררת גסה, מפזרים מעליהם מעט מלח, מערבבים ומניחים בצד למשך שעה, כדי שיפרישו נוזלים. |
מנת פתיחה חמצמצה-פיקנטית שמוגשת בכל טברנה ברחבי כרתים, והולכת מצוין עם פרוסות עבות של לחם טרי פורסם 27.2.10 |
תגובות
תגובות
Array
(
)
ארנון הגיב:
רוב המרשמים הם עם נענע ולי לא היה בבית. כך שהמרשם עזר
יצא מצויין, תודה