מתכון מרוקאי – עוגיות בוטנים

שתפו:

במרוקו שותים הרבה תה. אין דבר טעים יותר מעוגיות בוטנים שטובלים קצת בתה, טיפה מרככים אותן ואז הן נמסות בפה. ההכנה פשוטה והטעם מרוקאי אסלי

פורסם 11.8.09
החומרים:
קילו בוטנים טחונים וקלויים.
2 כוסות סוכר
כפית קינמון
כפית ציפורן
6 ביצים
1 חבילה של אבקת סוכר

ההכנה:
מקציפים את כל הביצים יחד במיקסר. מוסיפים את הסוכר ואת החומרים האחרים בהדרגה ובאיטיות. מניחים לזמן מה – עד שעה.
אחר כך יוצרים כדורים בידיים משומנות. טובלים אותם באבקת הסוכר ומניחים בתחתיות נייר (מנג'טים).
אופים בחום בינוני כעשרים דקות, עד שהם תופחים ומתפקעים.

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.

שתפו: