מרכיבים:
2 חצילים
2 בצלים
2 עגבניות
4 שיני שום
1 כפית סוכר
1/4 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל שחור
1/2 כוס מים

הכנה:
חותכים את הבצלים לרצועות אורך, מטגנים עד שהבצל מקבל צבע שקוף זהוב ומוסיפים את השום. קוצצים את העגבניות לקוביות ומוסיפים אותן לבצל המטוגן. מוסיפים את התבלינים והפטרוזיליה ומוציאים לצלחת נפרדת.
מקלפים את החצילים לאורך. מוציאים את לב החציל, קוצצים ומטגנים מעט. אחר כך מכניסים את חצאי החצילים וממשיכים לטגן. מערבבים עם הבצל המטוגן ,ממלאים את החצילים. מוסיפים את המים ומכסים ומבשלים עד שמתרכך. אפשר להגיש חם או קר ובתוספת יוגורט.

לתגובות, תוספות ותיקונים
להוספת תגובה

תגובות

האימייל לא יוצג באתר.

שתפו: