אוכל זה לא רק קולינריה, אלא גם עניין של גיאוגרפיה. לכל מדינה יש מאכלים טיפוסיים המוגשים במסעדות מקומיות, אבל אין כמו אוכל שמבושל באמצע הרחוב ונאכל בעמידה או בישיבה מאולתרת כדי לחבר את הסועד למקום, לאנשים, לתרבות. בין אם זה מרק שבלולים במרקש, כיסונים מאודים בשנחאי או לביבות תירס במקסיקו סיטי, אוכל רחוב מספק חוויה מקומית אולטימטיבית. אנחנו מזמינים אתכם למסע קולינרי ברחבי העולם – בעקבות המאכלים, הריחות והטעמים.
אוכל רחוב – איפה אוכלים מה | ||||
|
ארוחה על מדרכה | |
תאילנד: בועט, מלהטט, מהפנט | |
מקסיקו: לביבות התירס של הגורדה | |
ברחובות איסטנבול בלוטות הטעם חוגגות. אפשר לאכול מבוקר ועד לילה בדוכני הרחוב ועדיין יישארו מאכלים לא מוכרים ליום המחרת לכתבה |