כתבות של דן ססלר:
חומרי גלם מעולים, מסורת בישול ארוכת שנים ושילובים יצירתיים בין פירות ים לעוף ובשר הפכו את ברצלונה למקום מעולה לרעבים. חוץ מזה, יש גם כ-4,000 ברים שמגישים טאפאס
האוכל השוויצרי, שהתחיל את דרכו כפשוט ועממי, עבר עם השנים שדרוגים ותוספות והפך למטבח גורמה משובח. על המאכלים האופייניים, המרקים הנהדרים, הלחמים והגבינות, וכמובן השוקולד המפורסם. ויש גם המלצות לכמה מסעדות מצוינות
צלוחיות של טאפאס, גספאצ'ו מושלם, שלל פירות ים ואפילו גרסה מקומית לקוסקוס. מדריך למטייל במטבח האנדלוסי